2-стаен, Перник

55000
ПерникЦентър
77 m²
2-стаен
2 етаж
181
1955

Апартаментът е тухлен и се състои от: голяма дневна, с преход към отделен кухненски бокс и излаз на тераса; друга самостоятелна стая, вход с антре и вграден килер, баня с тоалетна, прилежащи мазе и таванско помещение. Подът е на дюшеме и цимент, стените са тухлени, на тапети. Апартаментът е топъл, светъл, просторен, с високи тавани, с две изложения- изток и запад. Има прозорци с изглед към три озеленени градинки, без да има близко разположени съседни блокове.
Възможно е да се живее, почти без ремонт или да се направи основен ремонт и преустройство. Имотът има много голям потенциал за преустройства.
Предблоковото и задблоковото пространство представляват градинки с дървета, цветя и пейки.
Блокът има 9 апартамента, като не всички са обитаеми и е поддържан, изключително чист, заключва се 24 часа, има вътрешни радиатори, пердета на прозорците, цветя в саксии, полилеи.
Кварталът е озелен, тих, чист, сигурен, спокоен, непренаселен, комуникативен.
Локацията на апартамента е в близост до детски градини, непосредствено до училище и магазини на големи хранителни вериги и до спирки на градски и междуградски транспорт. Намира се до артерия, от която бързо се стига до центъра на града и лесно се излиза до скоростната магистрала за София, Благоевград и Кюстендил.
Имотът е с потенциал и предвид локацията му, представлява отлична инвестиция.

Сподели чрез:

Подобни имоти

International Property Investment ( I. P. I. ) е компания от изцяло ново поколение. Нашите консултанти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти и инвестициите в тях. Ценим всеки наш клиент и имаме индивидуален подход към специфичните му нужди и желания.
© International Property Investment
apartmentenvelopeenterphone-handsetselectchevron-downarrow-up-circleline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram