2-стаен, София

650
СофияЗона Б18
68 m²
2-стаен
2 етаж
45
Тухла
1980
Обзаведен

Агенция I. P. I. име удоволствието да ви предстяви 2-стаен апартамент, находящ се в Б-18. Имота се намира на 2 етаж в 4 етажна сграда построена през 80-те години. Общата площ на апартамента е 68 кв м. Без асансьор е, но е добре обзаведен и ремонтиран. Отоплението се извършва на ток с ел. уреди. Има пералня, хладилник, с тенденция за покупка на печка. Кухненски бокс е изнесен в коридора на апартамента и по този начин са обособени три стаи. Едната е самостоятелна с тераса. Другите две - преходни. Банята е с тапети, пода с нов ламинат, стените - с нови тапети. Апартаментът е много топъл, защото е среден и се отоплява от всички страни. На комуникативното място е.На минутка пеш от бул. ”Ал. Стамболийски” и 2-3 мин от бул. ”Тодор Александров”, където е и метростанция ”Константин Величков”.

Сподели чрез:
International Property Investment ( I. P. I. ) е компания от изцяло ново поколение. Нашите консултанти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти и инвестициите в тях. Ценим всеки наш клиент и имаме индивидуален подход към специфичните му нужди и желания.
© International Property Investment
apartmentenvelopeenterphone-handsetselectchevron-downarrow-up-circleline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram