International Property Investment ( I. P. I. ) е компания от изцяло ново поколение.

Нашите консултанти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти и инвестициите в тях.
Ценим всеки наш клиент и имаме индивидуален подход към специфичните му нужди и желания.
Научете повече
Разбираме, че закупуването и наемането на имот е свързано с множество колебания и притеснения, за това от нас може да очаквате пълна подкрепа.
Ключът към успеха ни е огромната доза позитивизъм с която работим. Наясно сме, че търсенето на имот не е най-приятното занимание, но се стараем да го направим такова.
Ние сме и едни от първите, които предлагат в България уникалната възможност за споделено инвестиране ( Crowdfunding – научете повече ) в недвижима собственост. Доказано е, че това е най-популярният и модерен източник на висока доходност с малки инвестиции в света. На базата на дългогодишният опит сме развили и подобрили Crowdfunding в сигурна и удобна система за нашите клиенти. Ще се убедите, че нашите експерти в областта ще предложат най-добрият индивидуален план за всеки. Използваме доказани, професионални техники, специализирани в маркетинга, продажбата и отдаването под наем на апартаменти, луксозни домове, жилищни комплекси, неразвити земи с търговска или инвестиционна цел.
Ние ще обърнем представите Ви за добро обслужване в сферата на недвижимите имоти. Консултантите ни са позитивни, всеотдайни и услужливи, а също така и добре обучени професионалисти, които винаги се стараят да надграждат и подобряват услугите за своите клиенти.
I. P. I. е напълно новаторска и ориентирана към хората организация, която предоставя индивидуална възможност и лично удовлетворение на своите членове и клиенти!
I. P. I. Разполага със собствен екип от юристи, специализирани в сферата на недвижимото имущество, оценители, инженери и доказани професионалисти в областта на архитектурата, интериорният дизаин, ландшафта, строителството и маркетинга. Всички те са на разположение на нашите клиенти напълно безплатно. Можем също да предложим кредитни консултации и финансови решения за закупуването на имоти с помощта на кредити от всякакъв тип.
International Property Investment ( I. P. I. ) е компания от изцяло ново поколение. Нашите консултанти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти и инвестициите в тях. Ценим всеки наш клиент и имаме индивидуален подход към специфичните му нужди и желания.
© International Property Investment
apartmentenvelopeenterphone-handsetselectchevron-downarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram